SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alfta GIF Ishockeyförening
Klubben med det gröna hjärtat

Bli medlem i Alfta GIF Ishockeyförening
Bli Medlem
En till!
2024-03-28 20:45
Lagbygget börjar ta form och idag är det dags att presentera ytterligare en spelare som gett klartecken för fortsatt spel i Alfta.
Idag kan vi meddela att Henrik Algotsson har gett klartecken för spel även under kommande vinter. 28 årige Henrik har tillhört Alfta under större delen av sin karriär förutom att han tillbringat sin juniortid i Faluns organisation och fick även testa på ett par matcher i division 1.
Henrik är ytterligare en spelare ur ryggraden i Alftas trupp och går nu in på sin 12(!) säsong i Alfta. Henrik är en forward som är duktig i spelet med puck. Han kan dessutom bryta mönstret i matcher vilket han framförallt visade under fjolårssäsongen som var Henriks bästa på länge.
Nu tar vi lite ledighet över påsken vad det gäller spelarpresentationer men till veckan kommer vi med ytterligare namn.
Glad påsk!
Glad Påsk
2024-03-28 15:43

Vi önskar alla en riktigt glad och härlig påskhelg.

Måns fortsätter
2024-03-27 22:45
Ny dag och ny spelare. Idag är det dags att meddela att Måns Kvick har gett klartecken till fortsatt spel även under kommande säsong i den gröna tröjan.
24 årige Måns är en viktig del av ryggraden i lagbygget och trots sin unga ålder går Måns in på sin 11(!) raka säsong i Alftas tröja.
Måns är en back som har sina styrkor i spelet med puck och Måns är en spelare med stort hjärta för laget.
Att Måns vill fortsätta ytterligare en säsong är föreningen väldigt glada över och Måns är en viktig pusselbit i den starka grupp som Alfta har haft under många år.
Strömberg kör på
2024-03-26 18:55
Idag kan vi glädjande meddela att Martin Strömberg har gett klartecken till fortsatt spel i Alfta även under kommande säsong.
20 årige Martin med Bollnäs som moderklubb anslöt till Alfta under fjolåret efter att ha tillbringat sin juniortid i Mora och Östersunds organisation.
Martin bidrar med hårt arbete på isen och besitter ett oerhört bra skott. Martin har nu fått en säsong senior hockey innanför västen och föreningen är övertygad att även Martin kommer ta ytterligare steg i sin utveckling under kommande säsong.
Föreningen är väldigt nöjd över att Martin vill fortsätta sin resa i den gröna tröjan. Imorgon kommer vi presentera ytterligare en kontraktsförlängning så håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier.
Brown kör vidare
2024-03-25 21:42
Inför fjolårssäsongen anslöt Jonathan Brown till Alfta efter att ha tillbringat ett par säsonger i AIK Härnsösands organisation. Nu står det klart att Jonathan har valt att skriva på för ytterligare en säsong i den gröna tröjan.
20 årige Jonathan har Bollnäs IS som moderklubb men flyttade till Härnösand under sin juniortid och hann även med en säsong med seniorhockey. Under sin första säsong i Alfta visade Jonathan att han har en fruktansvärd arbetskapacitet samtidigt som han bidrog mycket med sin höga fart i spelet.
Att Jonathan kommer ta ytterligare steg i sin utveckling under kommande säsong är vi helt säkra på och föreningen är mycket nöjd att Jonathan vill tillhöra de gröna krigarna även under nästa säsong.
Linken är klar
2024-03-24 17:35
Vi fortsätter med uppdateringar kring A-lagstruppen och näste man på tur som gett klartecken till fortsatt spel i den gröna tröjan under kommande säsong är Linus Wedin.
Linus har under hela sin karriär tillhört Alfta och är en spelare med ett grönthjärta. Med sitt fysiska spel kommer han även kommande säsong vara jobbig att möta för våra motståndare.
Att ytterligare en spelare ur ”ryggraden” i laget väljer att fortsätta tycker föreningen är otroligt glädjande.
Det är fler spelare som har skrivit på för kommande säsong och vi kommer släppa fler spelare under nästa vecka.
Bli Medlem
Nyheter från våra lag
U10, 21/03 17:50 
U9, 11/11 03:18 
U15, 30/04 10:46 
U14, 30/04 10:39